Velkommen til Softicemaskiner.dk Slush ice maskiner

Slush ice maskiner

Køb Slush Ice maskine nu & få gratis levering indenfor 1-3 dage.
 • Salg af Slush ice maskiner pris fra DKK 12.777,-
 • Prisgaranti på alle Slush Ice maskiner.
 • Gratis levering indenfor 1-3 dage.

Viser alle 2 resultater

 • Slush ice maskiner

  Slush Ice maskine 2 x 12 liter

  12.777,00 DKK ekskl. moms
 • Slush ice maskiner

  Slush Ice maskiner 3 x 12 liter

  15.777,00 DKK ekskl. moms

Slush Ice maskiner:

Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af professionelle Slush Ice maskiner, som vi sælger til fornuftige priser.

Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle Slush ice maskiner, køb din Slush ice maskine i dag, og tjen store penge i morgen. Der er stor avance ved salg af Slush ice i din forretning. Det koster omkring 3,50 Kr. i indkøb per liter færdig Slush Ice saft, og den gennemsnitlige udsalgspris i Danmark er 54 Kr. per liter.

Et bæger med 33 cl. Slush ice koster i udsalg i gennemsnit 18 Kr. i forretningerne i Danmark, indkøbsprisen er blot Ca. 1,25 Kr. + et Bæger som koster Ca. 1 Kr. så kostprisen per solgte Bæger med 33 cl. slush ice er Ca. 2,25 Kr. Dermed er avancen på salg af Slush ice på over 800%

Saft til Slush ice leveres i 10 liters dunke med koncentreret saft, som blandes op med vand, disse dunke har som udgangspunkt en holdbarhed på over Et år, og de behøves ikke at blive opbevaret på køl.

Det er vigtigt at man overfolder de blandingsforhold, som er beskrevet på de enkelte dunke med Slush ice koncentrat, og anvend gerne lidt ekstra saft end beskrevet på dunken. Det er sukkeret i blandingen som sikre at Saften ikke dybfryses i Slush ice maskinen, er der for meget Vand i blandingen vil Saften Dybfryse i Slush ice maskinen, og skader på maskinen kan dermed opstå.

Vi kan varmet anbefale vores meget stabile & drift sikre slush ice maskiner, fra den verdenskendte producent “REMTA” i Tyrkiet, her får den en solid & robust Slush ice maskine, med en forventet levetid på +12 år ved daglig brug.

Har du spørgsmål, så er du hjertelig velkommen til at kontakte os.