Velkommen til Softicemaskiner.dk Softicemaskiner Salg & leasing

Softicemaskiner Salg & leasing

Spar op til 50% på professionelle Softicemaskiner – Omgående levering.

Italian Ice Crystals Softicemaskiner har en forventet levetid på +15 år

Du får personlig levering og installering af vores professionelle team, samt Danmarks absolut bedste priser, kontant eller leasing.

 • Køb kontant fra DKK 29.000,-
 • Leasing fra DKK 876.- Per Md.
 • 100% Danskejet firma anno 2006.

Danmarks bedste priser – Danmarks billigste leasing – Høj professionel kvalitet – Gratis levering & installering*

Viser alle 15 resultater

 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  Softicemaskine med pumper – Italian Ice Crystals 38F-3

  54.900,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  Softicemaskine bordmodel kompakt med pumpe – Italian Ice Crystals 25P Sort

  29.000,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  380 Volt Softicemaskine med pumper & Touch screen – Italian Ice Crystals +50CB

  79.000,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  Softicemaskine bordmodel med pumper – Italian Ice Crystals 38T-3

  49.000,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  Softicemaskine bordmodel – Italian Ice Crystals A26T

  34.900,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  Softicemaskine bordmodel kompakt med pumpe – Italian Ice Crystals 25P Hvid

  29.000,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  Softicemaskine med pumper – Italian Ice Crystals special edition

  49.000,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  Softicemaskine bordmodel med pumper – Italian Ice Crystals 36T-3

  49.000,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Softicemaskiner Salg & leasing

  Softicemaskine med pumper & Touch screen – Italian Ice Crystals 50CB

  69.000,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Slush ice maskiner

  Softice & Slush Ice maskine Hvid

  39.500,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Slush ice maskiner

  Softice & Slush Ice maskine Sort

  39.500,00 kr. ekskl. moms
 • Softicemaskiner Salg & leasing

  Chokolade smelter til Softice

  1.999,00 kr. ekskl. moms
 • Softicemaskiner Salg & leasing

  Chokolade Smelter maskine, Dobbelt

  2.499,00 kr. ekskl. moms
 • Softicemaskiner Salg & leasing

  Isvaffel holder – Vaffel holder specialdesignet

  599,00 kr. ekskl. moms
 • Softicemaskiner Salg & leasing

  Isvaffelholder / Vaffelholder

  399,00 kr. ekskl. moms

Hvorfor så lave priser på softicemaskiner?
Måske spørger du dig selv om, hvorfor du kan købe professionelle softicemaskiner til så lave priser hos os? Det svarer vi med glæde på!

Det kan du, da vi har en fast forretningsaftale med fabrikken, om opkøb af deres overproduktion. Derfor er det her, at du kan gøre en god investering. Takket være vores specielle forretningsaftale, spare du op til 50% på Vejl. udsalgspris. Og dermed får du hos os, meget mere softicemaskine for pengene, i forhold til hvis du købte en softicemaskine til samme pris hos en af vores konkurrenter.

Softicemaskiner i højeste kvalitet
Det er ikke nogen hemmelighed, at du kan finde nogle softicemaskiner på markedet til samme pris som vores – eller endnu billigere. Men kvaliteten og driftssikkerheden kan på ingen måder sammenlignes.

Hos os får du professionelle kvalitets Softicemaskiner, med en forventet levetid på +15 år. Du får Professionel rådgivning, samt gratis levering & installering af vores professionelle team, og sidst men ikke mindst, så får du det hele, til langt under de normale markedspriser.

Når du køber din nye softicemaskine hos os, så leverer og installerer vores professionelle team inden for 48 timer. Når vi har installeret din nye softicemaskine, får du en grundig vejledning om brugen af den, således at du er fuldt klædt på til at sælge softice i din forretning, inden vi forlader dig. Efter købet er du altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Vi har 17 års erfaring og tilbyder dig gratis ekspertrådgivning både før og efter købet.

Fordelene ved softicemaskiner af høj kvalitet er de høje normer for driftssikkerhed, den gode smagsoplevelse, og det faktum at de kan producere flere softice i timen. Derved kan du betjene dine kunder hurtigere og tjene flere penge, samtidig med at du undgår driftsproblemer samt uforudsete udgifter til reparation og tabt omsætning.

Kontant eller leasing
Du kan selvfølgelig vælge at købe jeres nye Softicemaskine kontant, men mange vælger at indgå en leasingaftale.

En leasingaftale gennem vores samarbejdspartner Total Leasing er en nem, billig og fleksibel løsning. De fleste af vores kunder som indgår en leasingaftale oplever, at softicemaskinen tjener sig selv hjem på en enkelt sæson, eller endnu hurtigere.

Eksempel 1. Leaser du en softicemaskine til en pris á DKK 29.900.- så koster det fra DKK 831.- om måneden.
Du skal derfor blot sælge et par softice dagligt i din forretning, for at maskinen tjener sig selv hjem.

Eksempel 2. Leaser du en softicemaskine til en pris á DKK 59.000., så koster det fra DKK 1.639.- om måneden, og du skal derfor kun sælge omkring 4 softice dagligt, for at maskinen tjener sig selv hjem.

Total leasing sammensætter en leasingaftale, så den passer til dine ønsker & behov, Du kan lease både med og uden udbetaling. Når leasingaftalen er indfriet, kan softicemaskinen blive din ejendom for et lille, beskedent beløb.

Ønsker du mere information om leasing er du meget velkommen til at kontakte Total leasing på Tlf. 31101023.

Hvilken Softicemaskine skal du vælge?
Der er flere faktorer som spiller ind, i valget af den helt rigtige Softicemaskine, hvor meget Softice forventer du at sælge, ønsker du at tilbyde dine kunder En, eller flere smags varianter, og sidst, men ikke mindst, hvilken type Softice ønsker du at sælge.

Jo flere Softice du forventer at sælge til dine kunder, jo større kapacitet skal maskinen have, for at den kan følge med.

Ønsker du at tilbyde dine kunder En smagsvariant, så skal du vælge en Softicemaskine med En enkelt tappehane, ønsker du flere smags varianter, Fx. Jordbær & Vanilje, så skal du vælge en Softicemaskine med Tre tappehaner, dermed kan du sælge både Jordbær & Vanilje Softice, samt en mix af de To varianter.

Forskellige typer Luftpumper
Der findes overordnet set, Tre typer Softicemaskiner. Softicemaskiner med elektriske luftpumper, Softicemaskiner med mekaniske luftpumper, og Softicemaskiner uden luftpumper.

Softicemaskiner uden luftpumper tilføre ingen luft i den færdige Softice, hvorfor denne type Softice er mere tung, og mere kompakt, i forhold til en Softice lavet på en Softicemaskine med luftpumper. På Softicemaskiner uden luftpumper, anbefales det, at man anvender en mix med lavt fedtindhold (max 8%) og som ikke er basseret på fløde.

Forskellen på mekaniske og elektriske luftpumper er konsistensen af den færdige Softice. Softice lavet på en Softicemaskine med mekaniske luftpumper, er mere let, og mere Cremet, end en Softice lavet på en Softicemaskine med mekaniske luftpumper. Ønsker du at anvende en Is-mix som er basseret på Fløde, så skal man altid vælge en Softicemaskine med mekaniske luftpumper.

Mekaniske luftpumper, kræver daglig rengøring/smørelse, for at de kan fungere efter hensigten, En proces som blot tager nogle få minutter. Undlader man den nødvendige rengøring & smøring af pumperne, så vil konsekvensen være at, tandhjulene inde i pumpen vil tage skade, og dermed vil fænomenet “frozen cylinder” opstå.  “Frozen cylinder” betyder at, isen inde i Frysecylinderen er dybfrossen, og de bevægelige dele er frosset fast. Dette sker hvis der mangler mix i fryse cylinderen, og er pumperne ikke rengjort & smurt, så fungere de ikke, og pumper dermed ikke mix ned i fryse cylinderen. frozen cylinder opstår også hvis mix beholdningen er for lav, eller man har indstillet maskinen til at fryse for meget.

Elektriske luftpumper, kræver ingen rengøring/smøring.

Generelt om Softicemaskiner
Kapacitet: Det er med de fleste typer Softicemaskiner på markedet, som det er med de fleste typer biler, deres ydeevne er testet under gunstige forhold, og den oplyste kapacitet per time, afviger ofte fra den faktiske ydeevne i forretningerne.

Følgende faktorer har negativ indflydelse på en Softicemaskines ydeevne.
1. For lav strømtilslutning, får maskinen ikke den nødvendige strøm at arbejde med, så kan maskinen ikke yde det optimale, og fryser dermed ikke isen ordentligt. Det er alene forretningens ansvar at, den nødvendige strøm er tilgængelig i forretningen.
2. Temperaturen i lokalet, kan have betydning for en Softicemaskines ydeevne, men her snakker vi om, hvis temperaturen i lokalet er meget høj.
3. Hvilken type mix du anvender, har også betydning for Softicemaskinens ydeevne, nogle typer mix er længere om at fryse ned end andre.
4. De fleste Softicemaskiner skal placeres, med mindst 30 cm. fri rum til begge sider, dette optimere maskinens evne til at køle sig selv ned. Er Softicemaskinen placeret tæt mellem Fx. To væge, kan den ikke køle sig selv ned, hvilket vil påvirke ydeevnen negativt, og maskinen kan blive over varm, og der kan som konsekvens af dette opstå skader på Softicemaskinen.
5. Andre faktorer end ovennævnte kan også have betydning for maskinens ydeevne.

Strøm: Jo større kapacitet en Softicemaskine har, jo større strømforbrug har den, her er det vigtigt at, Softicemaskinen er tilsluttet den rigtige mængde strøm for at kunne fungere efter hensigten. Hvis en Softicemaskine er tilsluttet en for lav strømtilførsel, eller hvis der er spændingsfald, så vil det medføre at den ikke kan fryse ordentligt, samt at kapaciteten per time bliver væsentlig forringet.

En Softicemaskine må aldrig indeholde mindre mængde Softice-mix end foreskrevet, og den må ej heller være i drift uden Softice-mix.
Frysecylinderen er der hvor den flydende Softice-mix, bliver frosset til Softice, der kan i en fryse cylinder være en “vis” mængde Softice afhængig af model. Lad os i dette tilfælde sige at der kan være En liter i Fryse cylinderen, men der mangler Softice-mix i maskinen, så der er kun en halv liter i Fryse cylinderen, her vil der ske det, at den lave mængde Softice-mix, vil blive dybfrossen, i fagsprog kaldet “Frozen cylinder” og den bevægelige snegl, som drejer rundt inde i Fryse cylinderen, den fryser fast, og skader på drivremme, gearkasse, samt motor kan opstå, men som oftest slipper man med at skifte drivremmene.

Det hele kan lyde indviklet, når det som her bliver beskrevet, men det er faktisk meget simpelt. Ved leveringen starter vi din nye Softicemaskine op sammen med dig, således at du får den nødvendige viden og oplæring i brugen af maskinen.