Velkommen til Softicemaskiner.dk

Om os

Velkommen til Softicemaskiner.dk

Vi er Danmarks førende specialist, og de absolut billigste på markedet, inden for salg af Originale kvalitets-softicemaskiner, Frozen Yogurt maskiner & Popcornmaskiner.

Spar 50% på Professionelle Softicemaskiner.

Vi har specialiseret os i Originele Softicemaskiner, Frozen Yogurt maskiner & Popcornmaskne gennem 15 år, og vi har indgået en aftale med fabrikkerne, om at vi opkøber deres overskudslager i forbindelse med overproduktion, samt svigtende ordre osx, hvilket er årsagen til at vi kan sælge Originale Softicemaskiner, Frozen Yogurt maskiner & Popcornmaskiner, til under det halve at de normale priser på markedet. Sagt på en anden måde, når du køber din nye Softicemaskine,Frozen Yogurt maskine, eller Popcornmaskine hos os, så får du dobbelt så meget for pengene, end hvis du købte en “billig” model til samme pris, hos en af vores konkurrenter.

Landsdækkende Service

Vi er beliggende på Fyn & Vi levere & yder Service i hele landet. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme og besøge os. Vi har altid kaffe klar til dig, når du kommer.

Kvalitet

Vi sælger udelukkende Originale kvalitets maskiner af professionel kvallitet, Og vi stiller store krav til vores produktcenter, hvilket er din garanti for, at du altid køber et produkt af høj kvallitet & til den bedste pris, når du handler hos os.

Leasing/afbetaling

Vi har et tæt samarbejde med Total Leasing, som tilbyder køb på afbetaling / leasing på meget fordelagtige vilkår.

Betaling & levering

Du kan betale Online her på siden, og du vil efterfølgende få det købte leveret fragtfrit indenfor 1-3 dage. Du har også mulighed for selv at afhente på vores lager, Ved selvafhentning kan du betale kontant eller du kan betale forud Online her på siden.
Ved køb af Softicemaskine eller Frozen Yogurt maskine, får du personlig levering & installering, af vores professionelle team.

Kommuner & Offentlige institutioner

Kommune & offentlige institutioner som ønsker at købe via EAN nummer bedes udfylde kontaktformularen med de informationer som vi skal bruge for at sende det købte, samt informationer til brug for elektronisk faktura. (se mere ved at klikke på “Køb med EAN nummer” i toppen af skærmen.

Speciale ønsker

Har du nogen helt specielle ønsker,eller søger du noget helt speciet inden for grill-inventar og food-maskiner, så er vi helt sikkert i stand til at hjælpe dig med at finde det du søger. Og selvfølgelig til Danmarks bedste pris.

RBS Engros

Vi i RBS Engros mener, at det er vigtigt at yde en god service, til alle vores kunder – også efter handlen. For vi indrømmer gerne, at vores hensigt er, at også du bliver en af vores mange glade og tilfredse kunder.
Vi ser frem til at byde dig velkommen i stablen af vores mange trofaste kunder.