Velkommen til Softicemaskiner.dk

Vi er leverandør til hele Danmark.

Vi er leverandør til hele Danmark.

Siden 2006 har Softicemaskiner.dk været leverandør til virksomheder i hele Danmark – store som små. Vi har kun glade kunder, som alle værdsætter den høje drift stabilitet på vores produkter.

Hvis du har et ønske om at høre, hvad de “andre” syntes om os, så skriv til os, hvorefter vi formidler kontakten til en eller flere af vores kunder, som med egne ord, og i direkte dialog med dig kan fortælle om deres oplevelser ved at handle med softicemaskiner.dk.

Tryghed & service for Softicemaskiner & Originale GNT Popcornmaskiner.

Alle vores Softicemaskiner, samt vores Orginale GNT Popcornmaskiner & Slush Ice Maskiner er alle af top professionel & driftsikker kvalitet, som er skabt til mange års daglig & konstant brug. Skulle der mod forventning opstå problemer i reklamations perioden, tilbyder vi som de eneste i Danmark at vi, løser eventuelle problemer, som mod forventning opstår i forbindelse med korrekt brug. Og det gør vi allerede indenfor 48 timer, ellers stiller vi en gratis lånemaskine til din rådighed. (Gælder ikke fejlbetjening/selvforskyldte problemer)
Ved køb af Softicemaskine/Frozen Yogurt maskine, får du gratis & personlig levering/installering af vores professionelle team.

Vi glæder os til et godt og langvarigt samarbejde.

 

Her kan du se nogle at de firmaer som vi er leverandør til.