Velkommen til Softicemaskiner.dk

Service

Vores 17 års erfaring – Din tryghed

Vi har siden 2006 været leverandør til mange store og små virksomheder, såsom enkelt forretninger & store butikskæder, som alle er glade og tilfredse med vores gode & velkendte service & vores produkter. Med 17 års erfaring i bagagen er vi i stand til at yde dig ekspert rådgivning på alle områder indenfor Softicemaskiner, Frozen Yogurt maskiner & Popcornmaskiner. Uanset hvilket produkt du har købt, så tilbyder vi landsdækkende Service, Og vi står altid til din rådighed, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at gøre brug af vores Service.

Tryghed & service for Softicemaskiner.

Alle vores Italian Ice Crystals Softicemaskiner, har en forventet levetid på +15 år, de er særdeles driftssikre, og producere en ensartet Softice af høj kvalitet hver eneste dag.

Ved køb af Softicemaskine får du gratis & personlig levering & installering af vores professionelle team. Ved leveringen, får du også en grundig instruktion og oplæring i brugen af din nye Softicemaskine, og vi forlader først din forretning, når du er klar til at Sælge din første Softice.*

Hvis du har et ønske om at høre hvad “de andre” synes om os, så kan vi tilbyde at formidle kontakt til en større del af vores kunder, som med egne ord, og i direkte dialog med dig, kan fortælle om deres oplevelser hos os.

Tryghed & service for Popcornmaskiner.

Vores Originale GNT Popcornmaskiner, er skabt til professionelt brug, og tåler derfor at blive brugt i en travl hverdag, hvor tingene går stærkt. Med en Original GNT Popcornmaskine, får du det absolut bedste indenfor professionelle Popcornmaskiner. Originale GNT Popcornmaskiner leveres med en solid & rustfri Stål konstruktion, samt hærdet & tempereret sikkerhedsglas & Rustfri Stålgryde. Top professionel kvalitet, og en forventet levetid på +10 år ved daglig brug, gør en original GNT Popcornmaskine til det absolut bedste valg.

Vi glæder os til et godt og langvarigt samarbejde.