Velkommen til Softicemaskiner.dk Slush ice maskiner

Slush ice maskiner

Køb Slush Ice maskine nu & få gratis levering indenfor 1-3 dage.
 • Salg af Slush ice maskiner pris fra DKK 13.999,-
 • Prisgaranti på alle Slush Ice maskiner.
 • Gratis levering indenfor 1-3 dage.

Viser alle 4 resultater

 • Slush ice maskiner

  Slush Ice maskine 2 x 12 liter

  13.999,00 kr. ekskl. moms
 • Slush ice maskiner

  Slush Ice maskiner 3 X 12 liter

  15.999,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Slush ice maskiner

  Softice & Slush Ice maskine Hvid

  39.500,00 kr. ekskl. moms
 • Tilbud Tilbud

  Slush ice maskiner

  Softice & Slush Ice maskine Sort

  39.500,00 kr. ekskl. moms

Slush Ice maskiner:

Vi tilbyder et mindre & nøje udvalgt sortiment af professionelle & driftssikre Slush Ice maskiner, som vi sælger til meget fornuftige priser.

Der er stor avance ved salg af Slush ice i din forretning. Det koster omkring 3,50 Kr. i indkøb per liter færdig Slush Ice, og den gennemsnitlige udsalgspris i Danmark er 54 Kr. per liter.

Et bæger med 33 cl. Slush ice koster i udsalg i gennemsnit 18 Kr. i forretningerne i Danmark, indkøbsprisen er blot Ca. 1,25 Kr. + et Bæger som koster Ca. 1 Kr. så kostprisen per solgte Bæger med 33 cl. slush ice er Ca. 2,25 Kr. Dermed er avancen på salg af Slush ice på over 800%

Saft til Slush ice leveres i 10 liters dunke med koncentreret saft, som blandes op med vand, disse dunke har som udgangspunkt en holdbarhed på over Et år, og de behøves ikke at blive opbevaret på køl.

Det er vigtigt at man overfolder de blandingsforhold, som er beskrevet på de enkelte dunke med Slush ice koncentrat, og anvend gerne lidt ekstra saft end beskrevet på dunken. Det er sukkeret i blandingen som sikre at Saften ikke dybfryses i Slush ice maskinen, er der for meget Vand i blandingen vil Saften Dybfryse og skader på maskinen kan dermed opstå.

Har du spørgsmål, så er du hjertelig velkommen til at kontakte os.